Festa Major

Home  /  FESTA MAJOR  /  Current Page

 

 

 www.culturasantboi.cat

Avís: Afectacions al trànsit per la Festa Major

17.30 h plaça Catalunya
Activitat Infantil
BALLS DE SALÓ PER A NENS I NENES
Amb berenar i sorpreses
Organitza Sant Boi Ball

20 h Cal Ninyo
JOSEFINA LA CANTANTE
Inspirat en el conte Josefi na la cantant o el poble dels ratolins, de Kafka, Carme Doorá dirigeix i protagonitza un espectacle musical singular en què s’endinsa en el personatge de Josefina, diva del poble dels ratolins, a través d’un repertori farcit de clàssics de Nina Simone, Edith Piaff o La Niña de los Peines. Una lúcida reflexió sobre els prejudicis socials però sobretot una experiència emocional de la mà de la literatura, la poesia i la música.
Organitza Carmen Doorá

21 h plaça de l’Ajuntament
Concert amb ORQUESTRA SELVATANA

22 h plaça de l’Ajuntament
PREGÓ DE FESTA MAJOR AMB ALBERT MENDIOLA
Cuiner de l’any 2017

22.30 h plaça de l’Ajuntament
BALL DE FESTA MAJOR AMB ORQUESTRA SELVATANA
La centenària Orquestra Internacional Selvatana tornarà a vestir de gala la plaça de l’Ajuntament per embaladir-nos amb la seva impactant posada en escena i un ampli repertori renovat que va dels estàndards americans a la sarsuela, la música de cinema i els clàssics de sempre del cançoner català.

20.30 h
TABALADA
Recorregut: plaça Catalunya, Francesc Macià, Jaume I i Joan Bardina.
Organitza Percussió de Diables de Casablanca i Diabòlics Músics

22.15 h
CORREFOC
Recorregut: plaça Ajuntament, Joan Bardina, Jaume I, Francesc Macià, Marià Fortuny i Baldiri Aleu (cantonada amb Pau Claris)
Organitza Diables de Casablanca, Diables de Sant Boi i Ajuntament de Sant Boi

Messures de Seguretat del Correfoc

22 h c. Baldiri Aleu
CONCERT AMB CARLOS BAUTE
Cantant, compositor i arranjador,Carlos Baute s’ha convertit en els darrers anys en una de les grans estrelles de la música llatina. Concerts a tota Amèrica del Sud i Europa, nombrosos premis i discs d’or i platí parlen a les clares de l’èxit d’un artista que ha sabut guanyar-se el favor de
públics de totes les edats gràcies a una gran sensibilitat musical, el seu carisma irresistible i un directe aclaparador i colorista que contagia i reivindica el plaer de viure.

22.30 h plaça de l’Agricultura
CONCERT AMB EXTREMBAND
Són de Sant Boi i porten 10 anys fent versions de bandes mítiques del panorama rop i rock internacional dels anys 70 i 80, com ara Tina Turner, Queen, Scorpions, Deep Purple, Europe, Bon Jovi, Pink Floyd, The Rolling Stones, Supertramp o Kiss, entre d’altres. El seu directe és senzillament demolidor…

24 h plaça de l’Agricultura
CONCERT AMB ROBA ESTESA
Sis dones que ho tenen molt clar: festa i reivindicació. Creadores d’un gènere musical propi, el folkcalentó, Roba Estesa parteixen de les  músiques d’arrel per lliurar-se tot seguit a un còctel d’estils d’allò més festius. Amb diversos premis sota el braç i després d’haver voltat per tota Catalunya, arriba a Sant Boi una de les formacions revelació de l’escena musical del país.

01.45 h plaça de l’Agricultura
CONCERT AMB SABOR DE GRÀCIA SABOR A PERET
Han pujat a escenaris de mig món i han col·laborat amb artistes com Oscar d’León, Gipsy Kings, Estrella Morente, La Pegatina, Els Pets, Kiko Veneno, etc. Però no calen més presentacions: Sabor de Gràcia són els grans dipositaris de la més genuïna rumba catalana. A Sant Boi presentaran amb una formació d’autèntic luxe el seu darrer treball, Sabor a Peret, un homenatge al rei de la rumba.

Programació dia 19 de maig

Programació dia 20 de maig

Programació dia 21 de maig


  • +info
  • Foto
  • Etiquetes
  • Cerca