Festa Major

Home  /  FESTA MAJOR  /  Current Page

 

 

 

 www.culturasantboi.cat

Avís: Afectacions al trànsit per la Festa Major

De 10 a 13 h i de 17 a 19 h Cal Silio (c.Major 71)
EXPOSICIÓ DEPUNTES DE COIXÍ
Organitza Puntaires de l’Associació de Veïns La Unió i Ajuntament de Sant Boi.

D’11 a 13.30 h parc de la Muntanyeta
FIRA FAMILIAR DEL JOC I DE L’AVENTURA
Vols construir i fer navegar un vaixell? Jugar amb tauletes interactives i passar-te tots els nivells del cicle de l’aigua? O transportar aigua sense perdre’n ni una gota?  Aigües de Barcelona et porta un munt de jocs a la festa d’Aigües.
Si tens entre 3 i 12 anys, vine a jugar!

12 h parc de la Muntanyeta
EL LLOP FEROTGE
COMPANYIA PRÍNCEP TOTILAU
Un espectacle d’actors i actrius, titelles i màscares adreçat a infants a partir de tres anys. El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se cruspit la caputxeta, l’àvia, sis cabres i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular. Quin serà el veredicte? És realment culpable o potser senzillament tenia molta gana?

Barri Marianao-plaça Teresa Valls i Diví
S.B.E.M. SANT BOI BALLA!!
S.B.E.M. és un espai dedicat a la dansa i les arts de carrer en general que celebra la seva segona edició durant la festa major de Sant Boi. El programa inclou actuacions professionals de dansa, hip-hop, circ, trampolí, etc., així com l’espectacle El cos. Sorra de tots els deserts, una creació comunitària amb direcció del coreògraf Bebeto Cidra que ha comptat amb la participació de més de 30 santboians i santboianes. Us proposem un dilluns festiu envoltats de dansa i moviment a la plaça Teresa Valls i Diví.
11 h Exhibició de les escoles de dansa del barri de Marianao
11.30 h Jove Companyia de Dansa de Sant Boi – AGAIN
Exhibició a càrrec de Rubén Moreno (Sant Boi), Sandra Ramón (Sant Boi) i Gemma Avilés, un ballarí i dues ballarines que han passat per aquesta companyia i que actualment es dediquen a la dansa de manera professional.
12 h Companyia Planeta Trampolí – BACK2CLASSICS
19 h Companyia Cobosmika – PRAISE
19.30 h Sant Boi Balla – EL COS. SORRA DE TOTS ELS DESERTS
20 h Companyia Nouvas – MOVO
20.30 h Companyia La Taimada – CRASH
Organitza Jove Companyia de Dansa de Sant Boi i Ajuntament de Sant Boi

13 h plaça de l’Agricultura
TALKING RABBITS
En actiu des de l’any 2000, Talking Rabbits és una de les bandes de versions més sol·licitades de Catalunya. El seu repertori inclou clàssics del pop, el funky, el rock i el soul dels anys 70 fi ns a l’actualitat: Tina Turner, Donna Summer, Phil Collins, George Michael, Michael Jackson, U2, Simple Red, Santana, Queen , Kate Perry, Killy Minogue, Lady Gaga i molts altres… Set músics sobre l’escenari que despleguen un directe
impecable, ple de força i sentit de l’espectacle.

18.30 h Barri Cooperativa-Molí Nou. Carrer Pau Casals
THE INCREDIBLE BOX. COOPE ARTS DE CARRER
Fa 150 anys, les arts viatjaven en barraques de fèria aplegant al seu interior les set meravelles del món! La millor cantant d’òpera, el millor mag del planeta, el millor i més audaç acròbata; i tot plegat acompanyat de decorats extraordinaris… The Incredible Box recupera la fantasia,
la màgia i l’humor d’aquells espectacles a través d’una sèrie de números entranyables.

18.30 h plaça de l’Agricultura
EXHIBICIÓ DE DANSA I BALLS DE SALÓ
Algunes de les millors parelles de ball professional participaran en aquesta exhibició, que també comptarà amb el protagonisme dels alumnes de l’Estudi, que interpretaran diverses coreografi es (contemporània, espanyol, jazz, etc.). I, com cada any, l’exhibició inclourà una demostració de ball adaptat en cadira de rodes a càrrec de Fip Ball. Organitza L’Estudi – Escola de Dansa i Balls de Saló i Ajuntament de Sant Boi amb la col·laboració de Fip Ball

22.30 h plaça de Muntanyeta
EL PIROMUSICAL
El comiat de Festa Major! Un espectacle enlluernador a càrrec de Pirotècnia Igual en què els trons, els rodolins, els cometes, les cascades i els volcans d’espurnes ballen al compàs de la música. Per gaudir amb tota la família! .
Organitza Ajuntament de Sant Boi

Programació dia 18 de maig

Programació dia 19 de maig

Programació dia 20 de maig


  • +info
  • Foto
  • Etiquetes
  • Cerca