Caminada solidària. 5a Sant Ramon de Nit.

Home  /  Esports  /  Current Page

Pujada i baixada nocturna solidària a la muntanya de Sant Ramon.

La recaptació anirà destinada als equips santboians participants a la Intermón Oxfam Trailwalker, caminada per equips contra la pobresa (100 km, entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, els dies 14 i 15 d’abril).

Més informació i inscripcions a www.santramondenit.cat

Inscripcions exhaurides (si vols ser solidari i col·laborar amb la causa, el dia de la caminada, a la Plaça de la Bòbila, trobaràs un estand informatiu dels equips participants a l’Intermón Oxfam Trailwaker, allà podreu fer un donatiu per a la causa.)

Arran de les informacions aparegudes als mitjans de comunicació sobre els comportaments abusius de treballadors d’Oxfam Gran Bretanya, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat reprova qualsevol tipus d’abús i violència contra les dones, especialment en contextos de crisi humanitària on les persones es troben en una posició d’enorme vulnerabilitat. Però no per això l’Ajuntament vol deixar de contribuir a la millora de les condicions de vida de milions de persones a tot el món a través de la realització de la cinquena “Pujada a Sant Ramon de Nit” com a forma de col·laboració amb els equips santboians que participen en la cursa Oxfam Trailwalker. Només l’any passat, Oxfam va permetre que més de 19 milions de persones tinguessin accés a una alimentació digna, a l’aigua, a l’educació; en definitiva, a drets bàsics. La tasca d’aquesta organització continua sent indispensable per garantir una vida digna a totes aquestes persones.

Organització: Ajuntament, Fundació Marianao, Nòrdic Walking Baix Llobregat i Club Atletisme Sant Boi.

Lloc de sortida: plaça de la Bòbila


  • +info
  • Foto
  • Etiquetes
  • Cerca