Teatre. Federico García

Home  /  Arts escèniques  /  Current Page

Un muntatge que recorre cronològicament els episodis més importants de la vida i obra lorquiana, des de la seva infància a Fuentevaqueros fins al seu assassinat al 1936, passant per l’època universitària i els viatges a Nova York o Cuba. Són una desena d’escenes que relacionen les vivències del geni granadí amb les obres que va escriure en cada període.

La millor obra del geni granadí narrada, cantada i ballada des del cor.

Pep Tosar combina en aquest espectacle la música, el ball i el text, en una proposta que repassa els moments més significatius de la vida del poeta, i posa en relació les vivències personals i les obres escrites en cada moment. Completen la proposta unes imatges en vídeo amb paisatges lorquians i entrevistes que analitzen la vida i l’obra de Lorca, rodades dins d’un tren que recorre el trajecte Madrid-Granada. Recreant així l’últim viatge de Federico, que el va portar al seu tràgic final.

Espectacle en castellà.

Producció executiva i distribució: Gabriela Marsal, Leila Barenboim, Mireia Gràcia (Mika Project). Coproducció: Oblideu-vos de nosaltres SLU, Festival Grec de Barcelona.

Venda d’entrades: www.ticketea.com. Espectacle en abonament a la Temporada d’Arts Escèniques.

Organització: Ajuntament


  • +info
  • Foto
  • Etiquetes
  • Cerca