Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cavalcada de Reis

Divendres 5 de gener Tot el dia

Les carrosses rodaran per la ciutat la nit més màgica de l’any on els colors i les formes seran el fil conductor de la cavalcada.

Recorregut: 17h. Arribada de Ses Majestats carrer de Baldiri Aleu (Parc de la Muntanyeta), ronda de Sant Ramon, carrer de l’Onze de Setembre, plaça de Catalunya, carrers de Francesc Macià, Lluïs Pascual Roca, Riera Basté, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramon, carrers de Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, plaça de Pallars Sobirà, Carles Martí, rambla de Rafael Casanova i plaça de l’Ajuntament.

Amb la participació de: Entitats de Sant Boi , Tots som santboians, AFA Escola Casablanca, ACA Casa de Cádiz, ACA Casa de Sevilla, AMPA Escola Benviure, Comissió Festes Cooperativa-Molí Nou, Garrofers i Diables Casablanca, AFA escola Vedruna, AMPA Can Massallera, Esplai Cargol / Joves Xivarri, ADF Sant Boi de Llobregat, AVPC Sant Boi de Llobregat.

Carrers sense música: Av. 11 de Setembre (entre Ronda Sant Ramon i Balmes) i c. de Picasso (entre Girona i Plaça dels Salesians).


Preu:

Gratuït

Lloc:

Sant Boi de Llobregat,08830Espanya

Organització: