Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

+Concerts NIT dissabte

20 de maig de 2023 , 22.00h


Blether

22 h Banda santboiana des de 1996 que ha anat evolucionant amb diverses formacions. De la mà de Raúl Thovar, presenten els seus nous temes, fets amb sensibilitat i personalitat inspirats en arrels que beuen de l’índie, el pop i el folk.

Deskartats
23 h Una de les bandes santboianes amb major trajectòria, que va apostar per barrejar l’ska 2 tone amb el punk ibèric dels 80, construint un espectacle de música, ball, lluita i reivindicació. Tot una declaració d’intencions per marxar de sons tan copiats i tornats a copiar darrerament… Peix skatalític fresc!

DOCTOR PRATS
0.15 h
Parlar de Doctor Prats és parlar de la revolució de la música en català. Amb només quatre anys de trajectòria els de Terrassa ja tenen dos àlbums al mercat –Patates amb Peix (2015) i Aham Sigah (2016) i ja han fet més de 300 concerts. Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep amb essències de les tribus sioux, Doctor Prats porta el mestissatge a un altre nivell.

Hotel Cochambre
2 h
El concepte de ballar, cantar i riure a la vegada només va unit a un nom i és Hotel Cochambre.
Tot un èxit que es basa en el talent natural, la posada en escena i un espectacle on es barreja elegància i picardia a les seves versions. Ball i diversió a dojo!


Preu:

Gratuït

Lloc:

Sant Boi de Llobregat,08830

Organització: