Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Teatre. Festival Sacseig. “No es país para negras”.

13 de maig de 2023 , 20.00h 22.00h

Com és la vida d’algú que té la pell negra i ha viscut envoltada de blancs? La infància i adolescència de la protagonista d’aquesta obra de teatre seran moments destacats en una representació que analitza, amb humor i ironia, temes que van des del racisme fins a la sexualitat de les dones negres, passant per la identitat.

Sant Sebastià 1976, neix la Silvia Albert Sopale. És una nena negra en una família de negres en un país de persones blanques. Al costat d’ella, viurem 40 anys i serem testimonis de com les cançons populars i els anuncis televisius han marcat una generació.

Representant diversos personatges i servint-se del llenguatge físic ens mostrarà humorísticament diferents punts de vista sobre el racisme, la sexualitat de la dona negra i la pròpia identitat. Viatjarem a l’Àfrica on l’espectador descobrirà que, malgrat ser la seva terra mare, aquest tampoc és el seu lloc. Se servirà dels seus records, i dels de tota una comunitat, per explicar-nos part de la història no explicada fins ara, la història de les dones negres espanyoles.

NO ES PAÍS PARA NEGRAS és una comèdia dramàtica que et congela el somriure.

Fitxa tècnica:

Direcció: Carolina Torres Topaga.

Intèrpret: Silvia Albert Sopale.

Text: Silvia Albert Sopale amb la col·laboració de Carolina Torres Topaga i Laura Freijo Justo.

Durada: 2 hores

El Festival Sacseig és un nou festival d’arts escèniques, protagonitzat per persones en situació de vulnerabilitat al territori català, per donar-los veu i qüestionar els models de societat i el món que ens envolta.

Per què sacseig? Sacseig té dos elements imprescindibles: la transformació i l’ànima necessària per dur-la a terme. Volem sacsejar les persones que actuen, el públic, els equipaments, els creadors i creadores, els mitjans de comunicació i les institucions. En definitiva, volem sacsejar la societat en general i sacsejar-te a tu!

El Festival Sacseig està programat de

Consulta tota la programació aquí


Preu:

5€

Lloc:

Joan Bardina, 44
Sant Boi de Llobregat,Barcelona08830

Organització: