Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Animació, música, Fira d’Entitats… al Barrejant 2020

Dissabte 3 d'octubre - Diumenge 4 d'octubre

Gratuït

Les activitats es podran seguir al canal YouTube de l’Ajuntament del dia 3, a les 10 hores, fins al dia 4, a les 13 hores

La Rolling Vibes Collective. amb el mestre de cerimònies Monsieur Loyale i la participació de cinc músics (guitarra, baix, saxo, trompeta i bateria) i un vocalista clown, serà l’encarrgada de presentar  les diferents activitats del programa d’aquest Barrejant tan especial. 

Actuacions musicals 

Banda de l’Escola de Música Blai Net.

Paula Peso presenta el seu primer treball Teach You Right, un disc fresc i ple d’energia que beu del funk, el soul i la música urbana per crear cançons en les que es veu les seves influències: Aretha Franklin, Billie Holiday o Ella Mai. 

Queralt Lahoz és una jove cantant nascuda a Santa Coloma de Gramenet. L’any passat va treure el seu primer disc, 1917, on col·laboren alguns dels músics i productors més exquisits de l’escena actual. El resultat és una barreja de flamenc i dels sons més urbans. 

Espectacle de slam poetry 

Slam poètic amb Adriana Bertrán i Isa García Adriana Bertran. La primera va guanyar la competició espanyola de Poetry Slam com a performer poètica i l’any 2018 va ser subcampiona d’Europa. Des de 2013 Isa García s’ha convertit en una habitual dels escenaris de l’Slam Poetry de l’Hospitalet, el Santako Poetry Slam, el Llobregat Slam Poetry i el Poetry Slam Barcelona.

Espectacle de circ 

Flou Papagayo de Mumusic Circus Mumusic. Circ d’autor que fusiona tècniques diferents: des de la dansa fins a l’acrobàcia, des de la música fins al teatre o el gest. A Flou Papagayo tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de circ eterna i universal. Les emocions i el frenesí per compartir són l’impuls d’aquest curiós viatge en el qual cada personatge aconsegueix convèncer l’altre d’alguna cosa que ni ell mateix sap.

Fira d’entitats virtual

Com cada any, les entitats de cooperació i solidaritat seran presents a la cita solidària amb la Fira d’Entitats Virtual, que podeu seguir a través de www.barrejant.cat. També podeu veure l’exposició de carrer “Fira d’Entitats” a la plaça de Teresa Valls i Diví des del 2 al 23 d’octubre de 2020.

Documental

Un any de cooperació santboiana. Les entitats i les seves contraparts ens parlen d’un creixement de les desigualtats i de la vulnerabilitat de molts co·lectius, però també de la seva resiliència: la capacitat que tenen les entitats i les persones d’adaptar-se al nou context i posar en marxa estratègies de prevenció, de cura i de suport mutu, i el paper de la cooperació per acompanyar-ho. 

Aquest any, per primer cop, no es farà l’espectacle de foc tan singular la nit del dissabte del Barrejant. Els diners del seu cost es destinaran a la campanya Mon local COVID-19 del Fons Català per a la Cooperació pe al Desenvolupament.

El Barrejant’20, la trobada de la solidaritat de Sant Boi, arrenca dilluns 28 de setembre condicionada pel context de la pandèmia. Després de 23 edicions, per primera vegada la programació es reconfigura adoptant, en la majoria dels casos, un format virtual. Les activitats virtuals es podran seguir pel canal YouTube de l’Ajuntament.

Des del compromís de l’Ajuntament amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, aquesta edició vol afavorir un espai de reflexió sobre la situació d’emergència climàtica i per això adopta el lema de moviments ecologistes: No hi ha planeta B ! 17 objectius per transformar el món.

PROGRAMA Barrejant 2020

Detalls

Inici:
Dissabte 3 d'octubre
Finalització:
Diumenge 4 d'octubre
Preu:
Gratuït
Categoria d'Esdeveniment: