Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Acte de cloenda dels 25 anys de l’Associació d’Amistat San Miguelito-Sant Boi

Divendres 16 de febrer , 19.00h

En l’acte es farà balanç del quart de segle de l’entitat i es reflexionarà sobre la situació a Nicaragua

L’Associació d’Amistat San Miguelito- Sant Boi va commemorar durant el 2023 els seus 25 anys amb diverses activitats. Aquest divendres, 16 de febrer a la Sala de Conferències de Can Massallera de Sant Boi es farà l’acte de cloenda del seu aniversari.

A l’acte hi participaran Xavier Ruiz, responsable de l’àrea d’Amèrica Llatina del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Ernesto Medina Sandino, catedràtic i exrector de la Universidad Americana, i Josue Aleksel Monroy, músic/ cantautor nicaragüenc. També hi serà l’alcaldessa de  Sant Boi i presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret.

L’associació és una organització no governamental, de cooperació internacional, la primera de Sant Boi de Llobregat a establir relacions amb la societat civil de San Miguelito, a Nicaragua, mitjançant diferents projectes per al desenvolupament , comptant amb la participació de la seva població i la seva contrapart, la Fundación del Rio. Totes les seves actuacions es basen en els drets humans, la igualtat, el medi ambient i la justícia social.


Preu:

Gratuït

Lloc:


Organització: