Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mercat de Cooperatives CuEmE

Dimecres 19 de maig, 09.30h - 12.00h

En el marc de Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) de la Diputació, mercat de les 7 cooperatives creades a les escoles Parellad, vicente Ferrer i Montbaig:

Creaft Protect (escola Montbaig), Artellada, Gamaruland i Kyata Cope (escola Parellada) i Mans a l’obra, Coope a tope i Cooperaegipte-CS C (escola Vicente Ferrer).

Les cooperatives estan a càrrec de nens i nenes de 5è i 6è de primària.

Cada carpa del Mercat de Cooperatives correspondrà a una aula i a una cooperativa escolar que posarà a la venda els productes que ha elaborat al llarg del curs. Part dels beneficis es destinaran a diferents ONG.

Projecte CuEmE:

L’alumnat viu a classe al llarg del curs l’experiència simulada de crear una cooperativa i els diferents passos per fer-ho possible: redacció dels estatuts i altra documentació necessària, elecció del nom de la cooperativa, nomenament dels càrrecs directius, disseny i tria de la imatge corporativa, selecció del producte que es fabricarà, anàlisi de costos, petició de préstecs i realització de tràmits, fabricació… L’experiència finalitza amb el Mercat de Cooperatives, una jornada festiva de venda oberta al públic.

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) promou l’esperit emprenedor en tots els àmbits de l’educació i la formació, un dels objectius estratègics definits per la Comunitat Europea. En aquesta línia, l’esperit emprenedor es constitueix com a competència clau que s’ha d’integrar al currículum, assolir al final de l’ensenyament obligatori i mantenir i reforçar al llarg de la vida.

Detalls

Data:
Dimecres 19 de maig
Hora:
09.30h - 12.00h
Opcions preu:
Gratuït
Categories d'Esdeveniment:
,