Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Rubrifolkum. “Folk d’Eixida” a Marianao

Dissabte 2 de març , 11.30h

Aquest any gaudirem de la tercera edició del Folk a l’Eixida del Rubrifolkum a 3 cases del barri de Marianao.
Ens trobarem a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya i anirem a voltar per 3 cases del barri de Marianao de Sant Boi.
Els amfitrions i les amfitriones ens obriran les portes de casa seva per convidar-nosa les seves eixides. Allà ens sorprendrà un concert de petit format diferent, una miqueta de vermut i un refrigeri.
Veuràs 3 propostes de folk amb un format molt proper i acústic en patis amb encant de Sant Boi.

Aquesta edició els i les artistes que ens acompanyen són:
Betzuca (Catalunya). Betzuca és un torrent del Vallès d’on són originàries les dues integrants d’aquesta formació. Tal com feien els músics d’abans porten la música i la festa dins de les fundes dels seus instruments. Violí, acordió diatònic i veu —instruments portàtils—. Una formació de butxaca que les ha portat a recórrer durant 25 anys tota la geografia catalana. A partir del repertori i la sonoritat dels músics que havien fet ballar als pobles dels Pirineus, viatjarem a altres cultures del món que també s’han deixat captivar per la bona compenetració tímbrica d’aquests dos instruments i la seva portabilitat i ens endinsarem en el món dels cuplets dels anys 20.
Núria Lozano, acordió diatònic i veu Carol Durán, violí i veu
La Filadora (Catalunya)
En aquest concert comentat Primfila i se’n va, prenent la figura de la dona com a eix central, La Filadora s’apropa des d’una perspectiva de gènere a les diferents cançons que formen part del teixit de la música tradicional catalana. A partir de l’anàlisi lírica i algunes reinterpretacions, proposa reflexionar sobre les històries que s’hi expliquen, les realitats, i com ens han arribat a l’actualitat.
Sònia Àrias, veu, gralla i guitarra Roser Serrano, veu, violí i tenora Alba Tomàs , veu i acordió diatònic.
The Cane Peelers (Catalunya)
Els The Cane Peelers son una agrupació de 6 pelacanyes que van decidir unir-se pertocar a casa i fer versions irish i country. A poc a poc van anar desenvolupant-secom a grup i van començar a fer algunes actuacions. I sempre han tingut ben clara una cosa: allà on toquen volen traslladar l’ambient de taverna i de sentir-se com a casa. L’estil que millor els defineix és el folk bandarra!
Ells son l’ Axel al contrabaix, el Nye a la guitarra i al banjo, l’Edu a la mandolina i la guitarra, en Roken a la guitarra i a la mandolina, l’ Ian al violí i a les flautes i l’Efrem a la percussió.

Just després del folk d’eixida hi ha dinar amb la Cantera Forastera d’Esplugues i la Fundació Marianao (ENTRADES DINAR). Si voleu venir caldrà que adquiriu l’entrada a part, ja que els beneficis van per altres projectes.

Més informació Rubrifolkum

ENTRADES a totes les activitats del Rubrifolkum.


Preu:

Gratuït

Lloc:

Sant Boi de Llobregat,Barcelona08830Spain+ Mapa de Google

Organització: