Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Tertúlies Santboianes. Portes obertes al “Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental”

Dimecres 13 de gener, 20.00h

Gratuït

Aquesta tertúlia forma part de la 5a Temporada de TERTÚLIESANTBOIANES, en el seu format de TERTÚLIES A CASA, i tanca el cicle sobre els efectes que la COVID-19 ha tingut en la vida i les institucions sanitàries de Sant Boi. 

Parlar de Benito Menni CASM, a Sant Boi, és parlar d’una de les grans institucions de salut mental que tenim a la ciutat, descendent directe de l’Instituto Manicómico fundat pel dr. Pujadas el 1854 i adquirit el 1895 per Benito Menni, avui sant. 

La tertúlia se suma a la commemoració dels 125 anys de l’arribada de l’ordre de Sant Joan de Déu i de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús a Sant Boi, per a fer-se càrrec dels Hospitals Psiquiàtrics.

Hi intervindrà el dr. Joan Orrit i Clotet, director gerent del Benito Menni (CASM) de Sant Boi, a qui se li poden plantejar preguntes durant l’acte.

Una bona oportunitat per conèixer la realitat i els reptes actuals de Benito Menni CASM: els serveis comunitaris i d’hospitalització, la missió fundacional i els valors hospitalaris, el compromís amb la qualitat del servei i la humanització del tracte vers les persones que pateixen una malaltia mental. I una oportunitat també per saber com han pogut evitar els contagis interns d’aquesta segona onada de Covid-19.

Virtual, al Canal Youtube de Tertúlies Santboianes (en directe i també posteriorment)

https://www.youtube.com/channel/UCFGMaOW48SuRrJDCkbArVDg

Detalls

Data:
Dimecres 13 de gener
Hora:
20.00h
Preu:
Gratuït
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Tertúlies Santboianes