Exposició. Aigua

Fins el 31 de juliol

El nostre cos és un 60% aigua. La necessitem per beure, per rentar-nos, per fer créixer les plantes, per jugar, per viure. Però malauradament, estem contaminant-la! En aquesta exposició per a tota la família, l’art ens acosta a entendre que l’aigua és la base de la vida i del nostre futur i l’hem de cuidar.

Aigua presenta obres d’artistes locals, nacionals i internacionals, al costat d’obres realitzades per nens i nenes de Sant Boi.

Els artistes participants són: Martín Azúa, Francesc Baiget, Antonio Berral, Enric Berral, Iván Bravo, Olga Capdevila, Carmemix, Pelle Cass, Oscar Cobo, Felix Colgrave, María Cosmes, Fou, Marta Guijarro, Josefa Hernández, Cristina Iglesias, Glòria López Llebot, Juan Carlos Lozano, Antonio Luque, Xesco Mercé, Sergio Mora, Carlos Pina, Paloma Rincón, Jordi Rocosa, Francesc Roig, Berta Ros, Humbert Ruiz, Vilalta Tor, Mayte Vieta i Zigor.

I els petits artistes són: alumnes dels tallers artístics del CCCA, de l’Escola Antoni Gaudí, de l’Escola Can Massallera, de l’ Escola J. M. Ciurana i de l’ Institut Camps Blancs.

La mostra està emmarcada en la commemoració del Dia Internacional de l’Aigua (22 de març).

És una producció de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Aigües de Barcelona, Museu de les Aigües, Universitat de Barcelona i Bella Náutica.

L’aforament és limitat a causa de la situació sanitària.

“AIGUA”, NOVA EXPOSICIÓ!

Lloc: Can Castells-Centre d’Art

Organitza: CCCA