Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Cinema Altaveu 2021

Divendres 17 de setembre , 19.00h

Es podran veure dos documentals.

“Sexo, Maracas y Chihuauas”, documental de Diego Mas Trelles sobre la història de l’únic espanyol amb quatre estrelles en el Passeig de la Fama del Hollywood Boulevard (19 hores).

Un biopic alegre i ple de música que enllaça dos continents. Del blanc i negre al color, amb els extractes de pel·lícules rodades  pels grans estudis amb un elenc de grans estrelles. Rendirem tribut a l’auge de la ràdio i de les grans orquestres i recordarem els mítics clubs, els salons de ball dels hotels i els casinos al cap de poc d’acabar la llei seca. Reviurem la banda sonora de les grans pel·lícules musicals i dels xous de televisió. Una història de romanços, amb mafiosos, cotxes luxosos i decorats de palmeres. Una història que va de Barcelona a Nova York, passant per Cuba i  Las Vegas al so de les maraques. Aquesta és la increïble vida de Xavier Cugat.

“It´s Yours: A story of hip hop and the Internet”, de Marguerite de Bourgoing. Un documental sobre la història i l’evolució del hip hop en paral·let al desenvolupament d’Internet (20.45 hores).

En el marc del 32è Festival Altaveu.

Accés gratuït, aforament limitat. Reserva prèvia d’entrades al web del cinema https://www.cinemescancastellet.com/sexo-maracas-y-chihuahuas

Carrer de Jaume I, 28
Sant Boi de Llobregat, Barcelona 8830 Espanya
+ Mapa de Google
936 61 61 12
http://www.cinemessantboi.com/