Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Barrejant 23

Dissabte 7 d'octubre Tot el dia

Barrejant 28a Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat pels Drets Humans i la Justícia.

En l’any en què es commemora el 75è aniversari de la Declaració dels Drets Humans, la 28a edició del Barrejant, la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat, fa un crit per la justícia i pel reconeixement de les lluites que arreu del món es posicionen per la dignitat i els drets de totes. Amb la inauguració de l’edició de tardor del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans i commemoració del 10è aniversari del projecte, el dilluns 2 d’octubre, s’inicia  un Barrejant que es desplega en una gran diversitat d’activitats els dies 6, 7 i 8 d’octubre a Can Massallera i la Plaça Teresa Valls i Diví.

ACTIVITATS DIA 7

10 h. Cercavila Cada Barrejant surten al carrer els gegants, els gegantons i els capgrossos de Casablanca i la percussió dels Diables de Casablanca. Inici del recorregut a Plaça Catalunya. Finalització a la Plaça Teresa Valls i Diví.

D’11 a 12 h. Joc de pistes del Barrejant’23.

De 12 a 12.30 h. Conta contes des de Nicaragua amb el Grup de Suport Con Vos i la companyia de teatre espontani La Foguera.

13 h. Concert Mirla Riomar Trio. Cantant i compositora nascuda a Salvador de Bahia transmet en la seva música l’ancestralitat i les arrels socials d’un Brasil que ha fusionat al llarg de la seva història, marcada per la colonització, diverses cultures. Descendent d’africans i indígenes, que Mirla representa d’una forma personal i autèntica, el seu estil particular és fruit de la fusió de les arrels rítmiques bahianes amb pinzellades de jazz i soul, així com l’ús d’efectes i subtils elements electrònics. 14.15 h. Dinar popular Assaboreix les propostes culinàries que les entitats han preparat per compartir aquest dinar plegades.

15.30 a 16.30 h. Cafè i teatre espontani Amb el Grup de Suport Con Vos i la companyia de teatre espontani La Foguera.

16.30 a 19.30 h. Espai de joc, experiència i somni amb Tombs Creatius. Endinsa’t al ventre de la Puck, el cinema més petit del món i descobreix els curtmetratges d’animació d’autor de la sèrie Nobody is normal que reivindiquen la singularitat i el respecte a la diversitat. Mentrestant, a la Plaça , amb els Xics de xurrac jugaràs a ser colla castellera i compartir els valors com el seny, l’equilibri, la força, la cooperació, la perseverança o la diversitat de capacitats.

17.30 h. Joc de pistes del Barrejant’23

18 a 19 h. Nicaragua, un país que duele Xerrada poètica amb Giconda Belli organitzada amb col·laboració amb l’Associació d’Amistat San Miguelito Sant Boi.

20 a 21 h. Espectacle de circ. Herència Cia. La industrial Teatrera. Dos personatges dins d’un abocador. Un viatge tendre i divertit per transformar la nostra Herència I Tu, quina herència vols deixar? Herència és un espectacle que convida a la reflexió sobre el món on vivim, i que volem deixar. De teatre de carrer i de clown i, com a tal, de circ!

21 a 22 h. Espectacle So un solo de Mario G. Cortizo. Proposta escènica per percussió i electrònica que acaba de guanyar el Premio Martín Códax de la música gallega 2023 en la categoria de música clàssica i contemporània. La singularitat d’aquest espectacle, que pretén apropar al públic nous llenguatges musicals, és que tota la música està composta pel mateix intèrpret. Tot l’espectacle està fet amb instruments de nova creació dissenyats pel compositor, tret de la pandereta. 22 hores Espectacle de foc Solidariboom!, a càrrec dels Diables de Casablanca. Els Diables de Casablanca ens transporten a un univers de foc i de contes que ens faran pensar sobre quin món volem.


Preu:

Gratuït

Lloc:


Organització: