Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

3a Setmana solidària pel treball digne

Diumenge 8 de maig , 9.30h

3a edició de la Caminada, que té com a principal finalitat reivindicar el treball digne i l’economia social i solidària, el respecte, gaudir de la natura, la protecció i la consciència de territori i el patrimoni natural.

La Caminada defensa el treball vertebrador de la societat i vol conscienciar sobre el respecte d’un territori com el riu Llobregat, que des de fa anys compta amb un ús social i lúdic comú, en què la ciutadania gaudeix d’un espai natural i de tranquil·litat.

La Caminada tindrà dues sortides, des de Cornellà i des del Prat de Llobregat, amb arribada al Parc Fluvial de Sant Boi de Llobregat.

En aquesta edició, la recaptació es destinarà a l’Associació Catalana per la Pau per ajudar les persones refugiades d’Ucraïna.


Preu:

5€ Inscripció + Samarreta

Lloc:

08830 Spain

Organització:

Patrocinadors:

Ajuntament de Cornellà, Ajuntament de Sant Boi, Ajuntament d’El Prat; Consell Comarcal del Baix Llobregat; Economia Social Ateneu Cooperatiu Baix Llobregat; Catalunya Camina; El Far, El Llobregat, Fundació Cassià Just – Cuina Justa, ElBaix.cat i Solidança Economia Social i Solidària.