Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cantagran. “Boleros”

Dilluns 30 de gener , 18.30h

El proper 30 de gener tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona una nova edició del Canta Gran! amb el projecte musical “BOLEROS”. Un viatge per  melodies i lletres que ens expliquen històries d’amor.

Aquest any, tornaran a participar  Les Grans Veus. 

Aquest cor, que va tornar a funcionar l’any passat, és un projecte engegat per l’Ajuntament de Sant Boi l’any 2018 amb la col·laboració de l’escola de música municipal, amb el que les  persones que el conformen tenen una formació musical dirigida per un professor de l’escola, a la vegada que se’ls ofereix un espai de trobada al voltant de la música, on gaudir d’aquesta activitat cultural, lúdica i de participació que contribueixi a la millora de la qualitat de vida i del benestar de les persones.

Per participar o formar part del Cor Les Grans Veus, les persones interessades es poden adreçar personalment a l’escola municipal de música Blai Net c/Jaume I, 24 (Masia de Can Castellet), telèfon: 936 306 886.

CANTA GRAN! és una proposta musical i pedagògica, una coproducció del Dpt. de Promoció de la gent gran de l’Ajuntament de Barcelona i del Servei Educatiu de l’Auditori de Barcelona, on es treballen, al llarg de tot l’any, aspectes fonamentals per la consecució d’un envelliment actiu.


Preu:

5€

Lloc:


Organització: