Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Cavalcada de Reis 2022

Dimecres 5 de gener , 17.00h

Els Reis Mags de l’Orient seran a Sant Boi per portar els millors desitjos per a tothom.

La Cavalcada tornarà, amb tota la prudència que demana el moment que estem vivint.
En aquesta ocasió, les carrosses ens convidaran a fer un itinerari per mons impossibles, imaginaris i fantàstics.

La cercavila sortirà a les 17 hores des del carrer Baldiri Aleu.
El recorregut previst, si la situació sanitària ho permet, serà:  des del parc de la Muntanyeta, carrer de Baldiri Aleu, ronda de Sant Ramon, carrer de l’Onze de Setembre, plaça de Catalunya, carrers de Francesc Macià, Lluïs Pascual Roca, Riera Basté, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramon, carrers de Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, plaça de Pallars Sobirà, Carles Martí, rambla de Rafael Casanova i plaça de l’Ajuntament.

El cartell de l’esdeveniment és obra de l’il·lustrador Toni Carbos i de la dissenyadora Neus Pacheco, els dos de Sant Boi.

El treball silenciós i gairebé invisible de les entitats ciutadanes fa possible en gran manera que aquella nit tan especial sigui un motiu d’orgull col·lectiu. Elles han estat, en aquest any de retrobada, l’autèntic centre de gravetat de la Cavalcada de Reis de Sant Boi. Amb el seu esforç i dedicació han construït l’escenografia de les carrosses i han elaborat el vestuari i l’atrezzo de les comparses, sota la direcció artística de les santboianes Lola Cabello, Pepi Hernández i Laura del Valle. Més de 1000 ciutadans i ciutadanes s’impliquen en aquest projecte comunitari de la ciutat.

Entitats participants: AFA Benviure, Centre Obert Ginkgo, Comissió de Festes Cooperativa i Molí Nou, Diables de Casablanca, Esplai Cargol, Federació Els Garrofers, Feinart, Gegants de Casablanca i Tots Som Santboians

MESURES Covid-19: Tot i ser una activitat a l’aire lliure, cal fer un ús correcte de la mascareta i prioritzar el seguiment de la Cavalcada pels carrers més amples. Per prevenir situacions d’aglomeració intensa, enguany no hi haurà espectacle de benvinguda i no es llençaran caramels en tot el recorregut.


Preu:

Gratuït

Lloc:

carrer Baldiri Aleu
Sant Boi de Llobregat, Barcelona 08830 Spain

Organització: