Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Conferències d’estiu. Explorant el Futur.

29 de juny de 2023 , 19.00h

Intel·ligència artificial i sistemes ChatGPT (per Immigrants Digitals).

Explorant el Futur: Intel·ligència artificial i sistemes ChatGPT (per Immigrants Digitals), és una aproximació comprensible adreçada a tots aquells nascuts abans del 1980 (anomenats Immigrants Digitals). L’objectiu és explicar com funciona la intel·ligència artificial i, en concret, els sistemes de conversa com ChatGPT de l’empresa OpenAI, mitjançant una demostració pràctica sobre Sant Boi.

Coneixerem els beneficis d’aquestes tecnologies, així com els desafiaments ètics que planteja. També discutirem les conseqüències laborals, els canvis socials i culturals associats i els perills del seu mal ús. Destacarem la importància de garantir una implementació responsable de la IA en aquest context, considerant el desenvolupament continuat de la tecnologia i l’adopció de polítiques i regulacions adequades per assegurar-ne un ús segur.

Xavier Fontbona és Informàtic. Analista, especialista en computació. Ha treballat a diverses empreses i institucions com a Programador, Analista, Consultor i Formador en computació i TIC.

Des de l’any 2008 ofereix serveis de consultoria informàtica que inclouen suport informàtic, disseny web, assessorament tècnic, màrqueting digital, implementació de sistemes operatius, disseny digital, formació i assessorament en diverses àrees informàtiques. A més de la seva àmplia experiència professional, ha realitzat màsters, cursos i capacitacions en diverses institucions i plataformes de formació com l’UOC, la Universidad Complutense de Madrid, Google Activate, Udemy i Microsoft Azure Learn, on actualment està seguint un curs sobre Inteligencia Artificial, per aprofundir en les Tecnologies de la Informació i les Noves Tecnologies.

Tornen a Sant Boi de Llobregat les conferències d’estiu més “refrescants” i que ens ajuden a saber més coses de la mà dels millors especialistes.

Una oportunitat única per ampliar els nostres coneixements -i la nostra cultura- sobre temàtiques que ens afecten directament o que són molt interessants i desconegudes.

Ornitologia, història dels camins, la intel·ligència artificial, la història dels tèxtil com activitat femenina en l’antiguitat, poesia eròtica de l’època egípcia i l’art d’algunes de les millors pintores seran els temes d’aquestes conferències.

Totes les conferències es celebraran durant 6 setmanes en la sala d’actes del Museu de Sant Boi (Carrer del Pont, 7).

Aforament limitat.


Preu:

Gratuït

Lloc:

Carrer del Pont, 7
Sant Boi de Llobregat,Barcelona8830
Visualitza el lloc web de Recinte

Organització: