Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Tabalada i Correfoc Festa Major

19 de maig de 2023 , 20.00h

Tabalada

20 h

Amb l’exhibició de colles a la pl. de Catalunya i la sortida de la cercavila pels carrers de Sant Boi.
Recorregut: plaça de Catalunya, carrer de Francesc Macià, carrer de Jaume I, carrer de Joan Bardina.

Organitzen: Diables de Sant Boi i Diabòlics Músics.

Correfoc

22.15 h

Amb les colles participants i convidades: Diables de Sant Boi, Diables de Casablanca, Diables de Gavà, Diables de Malgrat de Mar, Diables de Ripollet, Diables de la Colònia Güell, Diables d’Olesa de Bonesvalls i Diables de Sabadell.

Recorregut: pl. Ajuntament, c. Joan Bardina, c. Jaume I, c. Francesc Macià, c. Torre Figueres, c. Pau Claris, c. Baldiri Aleu.

Mesures de seguretat per al correfoc: Per participar-hi, cal portar roba de cotó, coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tapat i taps a les orelles. No emprenyeu els diables i deixeu-vos portar. No porteu material pirotècnic propi. No s’ha de llençar aigua al pas del correfoc. La pólvora mullada és perillosa i imprevisible. Seguiu les indicacions del servei d’ordre. Respecteu les zones acotades per l’organització, els infants no han d’estar sols a les primeres files. Cobriu els vidres dels aparadors i de casa vostra si el seguici passa per davant. No s’han d’aparcar vehicles al llarg del recorregut senyalitzat per la Policia Local. L’organització aconsella no participar en el correfoc a les persones que no puguin complir aquestes mesures de seguretat.

PROGRAMA FESTA MAJOR


Preu:

Gratuït

Lloc:

Pl. Ajuntament
Sant Boi de Llobregat,08830Espanya

Organització: