Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Programació d’activitats del Dia Escolar de la No-Violència

Dimarts 23 de gener , 17.00h Dissabte 27 de gener , 11.30h

Programació del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau oberta als nenes i nenes de la ciutat:

Del dimarts 23 al dijous 25, de 17 a 19h
Taller de brodat “keffiyeh” per la no-violència. A la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. A través del brodat col·lectiu d’una “keffiyeh” (palestina), l’artista Nien Boots explicarà la situació a Palestina a través d’aquest mocador que és un símbol d’activisme i resistència. Activitat recomanada per infants a partir de 4 anys.
26 de gener a les 18h
Conta-contes per desmuntar les guerres, a càrrec de l’Associació DID. A la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Activitat recomanada per infants de 3 a 7 anys.
27 de gener, 11:30h
Taller de fabricació de “motanka”.   A Can Castells Centre d’Art. Les “motanka” (nines ucraïneses) són uns amulets símbol de prosperitat, bondat i esperança. Representen la vida, la fertilitat i la força femenina i tenen un profund arrelament a la simbologia i el valor patrimonial d’Ucraïna. 
Activitat en el marc de l’exposició de fotografies “Motanka” de la fotògrafa Anna Dombrovskaya i la col·laboració de l’associació Ambaixada de les Arts d’Ucraïna. L’exposició reivindica el patrimoni cultural de la ciutat d’Odessa destruït per míssils russos a partir de la creació d’un vincle amb les “motanka”. Activitat per recomanada per infants a partir de 6 anys.

Preu:

Gratuït

Lloc:


Organització: