Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Encesa de llums

2 de desembre de 2022 , 18.00h

Amb la encesa de llums s’inicia la campanya INSPIRA NADAL, una temporada de joia, de retrobament, d’il·lusió i esperança.
Com cada any, abans d’il·luminar Sant Boi podrem gaudir de l’actuació d’animació infantil. Aquest any amb l’espectacle de la companyia Embroutats.

Tampoc podrem parar de ballar a la plaça per acompanyar el gegantó del beisbol i la llumeta.
Amb motiu del seu 50è aniversari, els protagonistes i encarregats de pitjar el botó per a l’encesa serà el Club de Béisbol i Softbol Sant Boi.
Els carrers i places de tots els barris es guarneixen per omplir de llum tots els racons de Sant Boi i donar suport al valuós i necessari comerç local. A més, comprant-hi, podreu guanyar fins a 3.000 euros gràcies a la campanya que organitza l’Associació Sant Boi Comerç.

El lloc,la data i l’hora del sorteig, ho publicaran a les xarxes socials de Sant Boi Comerç durant el mes de gener i les tres persones premiades podran bescanviar els vals de compra als establiments associats.
En consonància amb les mesures d’estalvi energètic que la ciutat impulsa des de fa uns anys i sent conscients de l’impacte energètic d’il·luminar Sant Boi, hem fet l’esforç per mantenir l’encesa de llums amb diferents mesures d’estalvi. Enguany, s’ha endarrerit l’encesa una setmana més de l’habitual, i, a més, les llums s’apagaran a les 22 h, coincidint amb l’horari comercial.


Preu:

Gratuït

Lloc:

Sant Boi de Llobregat,