Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2022

Dissabte 14 de maig , 10.00h 14.00h

Activitats i lectura del manifest per visibilitzar la necessitat del consum just i responsable.

Horari

De 10 a 14 h Fira d’entitats de productes de comerç just, tallers i artesania. Amb la participació de: Associació d’Amistat San Miguelito – Sant Boi, Asociación Construyamos Paz, Associació Dunia Kato, Bosco Global, Central Parc, CooperAcció, Creu Roja, DESOS Opció Solidària, Enginyeria Sense Fronteres, Fundació Kassumay, Fundació Pau i Solidaritat, Fundació Vicente Ferrer, Grup de Suport al Colectivo de Mujeres de Matagalpa, Juan Ciudad, Pinzellades Solidàries. 

De 10 a 13 h Ludoteca de Jocs Infantils. Amb El Pàjaro Jocs. Espai d’experimentació i joc lliure per a nens i nenes de 0 a 10 anys. Durant el recorregut lliure de l’espai a explorar s’ofereix als petits i petites la possibilitat d’experimentar amb la fusta i amb altres materials fent volar la imaginació en el joc simbòlic i sensorial. L’objectiu és fomentar la curiositat i les ganes d’experimentar. 

12 h Lectura manifest pel comerç just 

12.15 h Espectacle familiar. “Simplicitats”, amb la Cia. Xucrut. Una cita amb la senzillesa. Un reclam per compartir una estona de joc a l’abast de qualsevol. Una simple capsa de cartró, un tros de plàstic, un pal… poden ser les joguines més divertides. Els dos protagonistes les faran servir per fer-nos entrar en el seu món imaginari en el qual és possible jugar amb qualsevol element, oblidar-nos del pas del temps i tornar a l’essència del joc, sense edat ni preu. 

Més informació


Gratuït

Lloc:


Organització: