Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Teatre. “En mitad de tanto fuego”

Diumenge 25 de febrer , 19.00h

Desig, guerra, deserció, poder, violència, pàtria… Alberto Conejero comparteix amb el públic la bellesa, el misteri i la foscor d’un poema èpic a través del qual dialoga amb la condició humana i enllaça èpoques diverses. Combina veus del passat i del present. Ho fa a partir del personatge de Pàtrocle, company d’armes d’Aquiles. Un muntatge a partir de la Ilíada d’Homer i altres textos, que ens apropa a una obra fonamental de la literatura clàssica grega.

Intèrpret, dramaturg i director. Tres grans talents presenten un espectacle que és tant una cançó de guerra com un oratori per a les víctimes, un poema fosc en el qual es parla de la violència en el camp de batalla, però també de la violència del desig. Perquè la Ilíada comença amb les desercions de dos homes que s’estimen i que abandonen el camp de batalla deu anys després que la guerra hagi començat. Encara parlem de la guerra de Troia perquè encara continua cremant.

Autoria: Alberto Conejero

Direcció: Xavier Albertí

Intèrpret: Rubén de Eguía

Producció executiva: Miramedia

Coordinació de producció: Roser Soler i Elena Martínez

VIDEO

Edat recomanada: majors de 16 anys. Espectacle en castellà

Durada: 75 minuts

Preus: General: 13 € / Reduïda: 10€*

Abonament 5 espectacles: 30€ (Pongo, En mitad de tanto fuego, M’esperaràs?, Hamlet.01, Kiss me love)

*L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.

TOTA LA PROGRAMACIÓ


Preu:

10€

Lloc:

Carrer Mallorca, 30
Sant Boi de Llobregat,Barcelona8830Espanya
+ Mapa de Google
936 54 89 50
Visualitza el lloc web de Recinte

Organització: