Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Teatre. “Hamlet.01”

Diumenge 10 de març , 19.00h

Hamlet, el protagonista de la tragèdia més famosa de Shakespeare i d’una de les obres cabdals de la literatura universal, apareix davant el públic del s. XXI per a comentar, jugar i analitzar de manera divertida i gamberra el primer acte de l’obra que duu el seu nom.

I ho fa ben bé com un comediant de Stand-up Comedy (o millor de “Tragedy”), és a dir, tot sol davant tothom, amb molt de sentit de l’humor i també amb ganes d’arribar fins al fons de la qüestió!.

Una bona oportunitat per viure l’excel·lència d’aquest gran actor i director català que tants èxits ha recollit, ara a TV3 amb “La puntual”. Imperdible!

William Shakespeare interpretat per Sergi Belbel.

Text i direcció: Sergi Belbel I Interpretació: Enric Cambray I Fotografía: David Ruano I Producció executiva i Distribució: Roser Soler.

Durada: 120 minuts

En el marc cultural d'”A Escena!” TOTA LA PROGRAMACIÓ


Preu:

General: 13 € / Reduïda: 10 € Abonament 5 espectacles: 30 € (Pongo, En mitad de tanto fuego, M’esperaràs?, Hamlet.01, Kiss me love) L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.

Lloc:

Carrer Mallorca, 30
Sant Boi de Llobregat,Barcelona8830Espanya
+ Mapa de Google
936 54 89 50
Visualitza el lloc web de Recinte

Organització: