Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Conferència: Intel·ligència Artificial vs Intel·ligència Humana, una partida perduda? 

Divendres 24 de novembre , 18.00h

CONFERÈNCIA a càrrec d’UNED Sant Boi : Intel·ligència Artificial vs Intel·ligència Humana, una partida perduda? 

A partir de les victòries obtingudes per les IAs en certs jocs humans, com són els escacs o el go, es va anar generant la idea de que els ordinadors, els seus programaris, podien competir amb la ment i/o intel·ligència humana i fins i tot, guanyar-la. 

Amb la irrupció d’un dels conceptes que més controvèrsies genera dins i fora de l’argot dels tecnòlegs, la intel·ligència artificial, ara a l’abast de tothom, el futur s’ha fet present. La revolució de les dades digitals, big data,  fa un pas més i ens repte a reflexions que fins ara semblaven reservades a les pagines de la ciència-ficció.  

Les IAs automatitzen processos, alguns amb implicacions morals com conduir, que fan replantejar les formes de treballar en la medicina, la judicatura… o la forma en la que pensem els assistents personals (sexuals?)…  o com serà l’art o la guerra a partir d’ara? 

La ja assumida identitat digital ens obre la porta a parlar de persones digitals, que hauran de ser quelcom més que algoritmes alimentats amb dades del passat, en molts casos plenes de prejudicis. 

Ponència: Humbert Ruiz Gil

Cal confirmar assistència AQUÍ


Preu:

Gratuït

Lloc:

Pl Montserrat Roig, 1
Sant Boi,08830Spain
+ Mapa de Google

Organització: