Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Viatge a Irlanda! El Musical Celta

Dissabte 18 de març Tot el dia

Concert en el marc del Festival Rubrifolkum.

Moll de Dublín, Irlanda, 29 de Juny de 1916, Taberna de la Moreid O´´Hara:……un grapat d’irlandesos fan temps entre cerveses, whiskey i música, abans d’embarcar cap a Amèrica a bord del transatlàntic “Oceànic”. Reels, Jigs, Polkes, records i altres històries d´Irlanda, distrauran la espera de tots ells, abans d’enfrontar el seu nou destí… Inspirat en la “IRISH DIASPORA” o “Gran Emigració Irlandesa” de Principis de Segle, “VIATGE A IRLANDA!” és un musical singular d’arrel tradicional celta per a tots els públics, actuat, cantat i ballat, amb un gran repertori de Música Celta i Dansa Tradicional Irlandesa en directe fet íntegrament a Catalunya!

Celebreu Sant Patrici (Saint Patrick’s) la festa irlandesa més popular, amb una proposta doble:

Dissabte 18 de març al matí, participa al gran “CEILÍ DANCE MEETING” a l’Ateneu Familiar, un gran taller de “BALL SOCIAL IRLANDÈS”: Reels, Jigs, Polkes, Marxes, Valsos d’Irlanda, de manera fàcil i divertida, individual o en grup, sense necessitat de venir en parella!…
Aprendrem passos bàsics i ballarem en grup “balls de taberna”, tradicionals, típics, de festa i celebració…2 hores de diversió i descàrrega endorfínica garantida a través d’activitat física moderada en forma de ball grupal!..
Benvinguda i acomodació al “Ceilí Dance Meeting” a les 10:45 a l’Ateneu Familiar, taller d’11 a 13 hores.  Carrer de la Pau 8. (Preu 15€)

I per la tarda, Sant Patrici a Cal Ninyo assistint al musical “VIATGE A IRLANDA”, un musical inspirat en la “Diàspora Irlandesa” cap a Amèrica a principis de Segle, amb Música Celta, Cançons i Dansa Irlandesa en directe!.
Funció de “VIATGE A IRLANDA”, El Musical Celta, a les 19:00 a Cal Ninyo Teatre. Compra anticipada en aquest enllaç i taquilla teatre a partir de les 17:30h del mateix dissabte.

Video


Preu:

15€

Lloc:

Joan Bardina, 44
Sant Boi de Llobregat,Barcelona08830

Organització: