Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Concert. Ismael Serrano

Diumenge 10 de setembre , 19.00h

Ismael Serrano ens torna a sorprendre amb un nou espectacle ple de poesia, en què convida el públic a gaudir del privilegi d’escoltar, a més dels seus èxits de sempre, cançons inèdites. Temes que, sens dubte, es convertiran en nous himnes per recordar aquell temps efervescent en què ens sentim intensament persones vives i el futur era nostre.

En aquesta gira (‘La canción de nuestra vida‘), Ismael Serrano renova el seu repertori amb un nou disc, el qual veurà la llum el setembre del 2023, just abans de la seva estada a l’Altaveu. I ho farà oferint a l’audiència una nova experiència musical, fugint del recital convencional, aprofundint en l’aposta teatral que ja va avançar en gires anteriors.

Lluny de viure en la nostàlgia, els nous versos de La canción de nuestra vida celebren el present, malgrat les incerteses, i ens parlen del repte que suposa créixer, convidant-nos a amigar-nos amb el pas del temps. «Somos hermosos porque somos reales» diu una de les cançons.

Aquest nou àlbum també inclou algunes sorpreses (alguna reinterpretació d’un vell tema, alguna versió d’un autor admirat), però, sobretot, aquestes cançons que s’entesten a trobar a les nostres petites batalles domèstiques aquesta èpica que no sempre som capaços de veure, aquesta poesia oculta a les petites coses.

MÉS INFORMACIÓ ALTAVEU


Preu:

20€

Lloc:

Carrer Mallorca, 30
Sant Boi de Llobregat,Barcelona8830Espanya
936 54 89 50
Visualitza el lloc web de Recinte

Organització: