Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Tertúlia. “Juan Jose Vallejo Gonzalez, més que un president del Madrid“

3 d'octubre de 2023 , 19.00h

Les restes de Juan Jose Vallejo Gonzalez (1912-1978) descansen al cementiri de Sant Boi. Va ser president del Madrid FC el 1936, però també va ser defensor de la Republica durant el cop d’Estat franquista, això va fer que patis pressó, repressió i exili interior. Tot un exemple de lluita per a les generacions més joves.

I quina relació va tenir amb Sant Boi?

Tertúlia de la ma de José Saavedra i Jordi Saborit.

En el marc de “El Llegat”, III Festival de Patrimoni de Sant Boi de Llobregat, impulsat per La Rutlla, Centre d’Estudis Santboians.

Com en les anteriors edicions, “El Llegat 2023” vol ser un punt de trobada anual per a tots aquells ciutadans i ciutadanes que desitgin descobrir i aprofundir en el patrimoni cultural i natural de Sant Boi de Llobregat.

En aquest III Festival de Patrimoni de Sant Boi de Llobregat, s’han escollit activitats amb una gran de varietat de temàtiques que ens ajudaran a descobrir el potencial agrícola del nostre territori, a conèixer el perfil de la primera Creu de Sant Jordi otorgada a un ciutadà de Sant Boi, a saber com és la presència de Sant Boi als mitjans de comunicació i a les xarxes socials i a descobrir la increïble història d’un dels presidents del Real Madrid que està enterrat al cementiri de Sant Boi.

Una gran oportunitat per saber més coses sobre sobre la nostre ciutat.


Preu:

Gratuït

Lloc:

c. Riereta, 4
Sant Boi de Llobregat,Barcelona08830

Organització: