Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Teatre. “Kiss me love”

Diumenge 17 de març , 19.00h

Aquesta història passa en un dels molts barris del nostre país, del món, on les coses sempre són més complicades d’allò que caldria, on no hi ha llum al carrer i la gent té massa pressa, on es parla per no escoltar i on no s’escolta massa per no haver de dir res.

Des del carrer se sent la televisió dels veïns, els busos arriben amb retard i la gent ensopega amb la seva vida, i cau un i un altre cop. Aquí l’Ataulfo és el propietari del magatzem de fruita i espera ser-ho per poc temps, conscient que ja ho ha donat tot en aquesta vida, ara només pensa en gaudir-la. La Marina, una noia optimista i decidida a viure intensament, també hi treballa allà i també espera ser-hi per poc temps. En Lenon dur ulleres rodones i és viu, més del que molts podrien dir. En Marc, toca la guitarra i aquesta és la seva salvació però la vocació comença a abandonar-lo i ell ho nota.

Direcció: Oriol Tarrasón I Intèrprets: Jorge Cabrera, Ignasi Guasch, Pep Ferrer i Annabel Castan

Escenografia: Sergi Corbera I Vestuari: Yaiza Ares

II·luminació: Ganecha Gil I Audiovisuals: Mar Orfila

Composició musical i directe: Ferran González

Arranjaments: Jorge Cabrera

Una producció de Les Antonietes Teatre.

En el marc cultural d'”A Escena!” TOTA LA PROGRAMACIÓ


Preu:

General: 13 € / Reduïda: 10 € Abonament 5 espectacles: 30 € (Pongo, En mitad de tanto fuego, M’esperaràs?, Hamlet.01, Kiss me love) L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.

Lloc:

Carrer Mallorca, 30
Sant Boi de Llobregat,Barcelona8830Espanya
+ Mapa de Google
936 54 89 50
Visualitza el lloc web de Recinte

Organització: