Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Conferència audiovisual. “Mondo Sant Boi”

11 d'octubre de 2023 , 19.00h

Sant Boi als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, una divertida conferència audiovisual a càrrec del cineasta Pere Koniec.

A través d’un zàping audiovisual, el cineasta Pere Koniec ens descobrirà el Sant Boi més estrambòtic que ha aparegut a les televisions i a les temudes xarxes socials. Notícies extravagants sobre Sant Boi que han inundat la televisió. Rumors i llegendes urbanes que han passat de generació en generació. Sentiments apassionats a les ressenyes de Google sobre els equipaments municipals d’un poble inigualable i irrepetible.

Un poble que desperta amor, odi i hostilitat a parts iguals mereixia una profunda i rigorosa investigació: aquesta investigació és Mondo Sant Boi. No us la perdeu!

En el marc de “El Llegat”, III Festival de Patrimoni de Sant Boi de Llobregat, impulsat per La Rutlla, Centre d’Estudis Santboians.

Com en les anteriors edicions, “El Llegat 2023” vol ser un punt de trobada anual per a tots aquells ciutadans i ciutadanes que desitgin descobrir i aprofundir en el patrimoni cultural i natural de Sant Boi de Llobregat.

En aquest III Festival de Patrimoni de Sant Boi de Llobregat, s’han escollit activitats amb una gran de varietat de temàtiques que ens ajudaran a descobrir el potencial agrícola del nostre territori, a conèixer el perfil de la primera Creu de Sant Jordi otorgada a un ciutadà de Sant Boi, a saber com és la presència de Sant Boi als mitjans de comunicació i a les xarxes socials i a descobrir la increïble història d’un dels presidents del Real Madrid que està enterrat al cementiri de Sant Boi.

Una gran oportunitat per saber més coses sobre sobre la nostre ciutat.


Preu:

Gratuït

Lloc:

Joan Bardina, 44
Sant Boi de Llobregat,Barcelona08830
+ Mapa de Google

Organització: