Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Teatre. “Pongo”

Diumenge 18 de febrer , 19.00h

Qui no té a casa alguna andròmina, trasto, nosa o enfarfec a punt per endossar al primer amic invisible que li toqui? Judit Martín i Mónica Ballesteros et conviden a dur al teatre la rampoina més rampoina que tinguis. Et demostraran que el teu desdeny potser era excessiu, que darrere aquell objecte inútil s’hi amagaven personatges i històries absolutament fascinants.

Pongo és una comèdia amb un llenguatge escènic molt contemporani; es desenvolupa en un format molt poc usual als escenaris catalans, el de la improvisació de llarga durada. És un espectacle diferent a cada funció que demana participació activa als espectadors que així ho desitgin. Un espectacle per a ments inquietes que vulguin petar-se de riure des del primer a l’últim minut i caure rendides davant l’enginy de les millors improvisadores del món mundial.

Porta la teva pròpia rampoina o pongo al teatre i la Judit i la Mònica la faran formar part de l’espectacle!

La Judit Martín i la Mónica Ballesteros són actrius i comediants que duen a les espatlles un llarg recorregut pel món del teatre d’improvisació. Han estat creadores i partícips d’espectacles com: Zapping, Impro Fighters, Impro a Gogó, Societé Improvisé, Impromptu o Improshow, entre altres.

**ES PREGA AL PÚBLIC QUE PORTI UN “PONGO” A L’ESPECTACLE**

Autoria: Alba Florejachs, Judit Martín i Mónica Ballesteros

Intèrprets: Judit Martín i Mónica Ballesteros

Producció: Bar Coop

Durada: 75 minuts

Preus: General: 13€ / Reduïda: 10€*

Abonament 5 espectacles: 30€ (Pongo, En mitad de tanto fuego, M’esperaràs?, Hamlet.01, Kiss me love)

*L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.

Els infants menors de 2 anys tenen entrada gratuïta sempre que no ocupin cap seient ni es tracti d’espectacles adreçats a nadons.

TOTA LA PROGRAMACIÓ


Preu:

10€

Lloc:

Carrer Mallorca, 30
Sant Boi de Llobregat,Barcelona8830Espanya
+ Mapa de Google
936 54 89 50
Visualitza el lloc web de Recinte

Organització: