Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Música. REGNA en concert

Divendres 15 de març , 20.00h 23.00h

Regna és una banda de rock progressiu de Sant Boi de Llobregat. A finals del 2023 la bandaplaneja estrenar el seu primer LP de llarga durada: CINEMA. Un disc honest i concís on la banda intenta mostrar totes les facetes del seu ADN, així com recull tot el que van aprendre durant l’escenificació del seu anterior treball, l’EP conceptual Meridian (2015).

CINEMA ha estat escrit i concebut com un arc musical de dos hemisferis. Tot i que no es tracta d’una peça conceptual, es poden trobar traces comunes com la por, la solitud o la necessitat d’establir un refugi emocional (i la seva posterior destrucció).

Hi ha molt de cadascun dels components del grup en aquest primer projecte. Les influències d’aquesta banda es basen, per una banda, en grups com Riverside o els primers Dream Theater, tenint a l’altre bàndol l’esƟl envellit i refinat de Camel, Genesis o Pink Floyd, per esmentar alguns exemples icònics. D’aquestes i moltes altres inspiracions, però aportant una sensibilitat única i personal, apareix Regna; el seu so demostra un esƟl genuí i contundent, de tons nostàlgics, però sobretot diferent.

L’estètica de l’artwork evoca una època nostàlgica i intenta plasmar l’essència d’un cinema o teatre dels anys 20, amb aires d’abandonament i oblit.


Preu:

Gratuït

Lloc:

Joan Bardina, 44
Sant Boi de Llobregat,Barcelona08830
+ Mapa de Google

Organització: