Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Concert. Sabrina Gárdez i Oriol Sáez (piano)

Dimarts 13 de febrer , 17.00h

PURO AMORE – TREUE LIEBE.

Sabrina Gárdez, guanyadora del V Concurs de Cant Josep Palet de Joventuts Musicals de Martorell, presenta un programa amb una primera part dedicada al Lied alemany amb obres de compositors postromàntics de referència en el gènere, com Gustav Mahler i Richard Strauss. Escolta, obra de la compositora catalana resident a Alemanya Helena Cànovas Parés i l’estrena de l’obra, Nana, que ha escrit per a la soprano Nuria Núñez, compositora resident de la Xarxa de Músiques, farà de frontissa per passar del Lied al món de l’òpera amb àries de títols de Bizet i Gounod. Totes les obres tenen referents a l’amor pur que dona títol al concert.

Oriol Sanz. Nascut a Vilafranca del Penedès el 1999, va començar els seus estudis als 9 anys amb Montse Ríos i entra el 2016 al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb la professora Mireia Planas, on es va graduar amb honors de piano i de música de cambra. Actualment continua els seus estudis de piano amb el professor Àlex Alguacil en el Conservatori Superior de Música Liceu i també amb Eduard Martínez, de clavicèmbal, al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha rebut classes magistrals i consells de diferents professors de reconeixement internacional, com per exemple Jordi Vilaprinyó, Akiko Ebi, Andrey Yaroshinsky i Ilya Maximov, entre d’altres. Ha realitzat concerts en diferents sales de Barcelona, Penedès i Garraf, entre les quals destaquen el Palau de la Música, l’Auditori de Barcelona, la Sala Parés i l’Auditori de Vilafranca. Actualment complementa els seus estudis fent de repertorista per a cantants, corals i instruments de corda.

ORIOL SANZ. Nascut a Vilafranca del Penedès el 1999, va començar els seus estudis als 9 anys amb Montse Ríos i entra el 2016 al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb la professora Mireia Planas, on es va graduar amb honors de piano i de música de cambra. Actualment continua els seus estudis de piano amb el professor Àlex Alguacil en el Conservatori Superior de Música Liceu i també amb Eduard Martínez, de clavicèmbal, al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha rebut classes magistrals i consells de diferents professors de reconeixement internacional, com per exemple Jordi Vilaprinyó, Akiko Ebi, Andrey Yaroshinsky i Ilya Maximov, entre d’altres.
Ha realitzat concerts en diferents sales de Barcelona, Penedès i Garraf, entre les quals destaquen el Palau de la Música, l’Auditori de Barcelona, la Sala Parés i l’Auditori de Vilafranca. Actualment complementa els seus estudis fent de repertorista per a cantants, corals i instruments de corda.

Una proposta de Concurs de Cant Josep Palet de Joventuts Musicals de Martorell (Primer Premi 2022, Quinta edició).

PROGRAMA

Preu de l’entrada: 5 €. Entrada reduïda: 2,5 €
Venda d’entrades a l’Escola de Música mitja hora abans de començar el concert.
Gratuït pels socis de Joventuts Musicals.


Preu:

A partir de 2,5€

Lloc:

carrer Jaume I, 24
Sant Boi,08830Spain
+ Mapa de Google

Organització: