Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Tallers. Torrents d’Art. Art i salut mental.

Dimarts 9 de maig , 17.00h

Els tallers comencen el dia 9 de maig i finalitzen el 13 de juliol.

Torrents d’Art és un projecte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en el que col·labora l’Ajuntament de Sant Boi. Amb l’objectiu de promoure les pràctiques artístiques a la comunitat: usuaris de salut mental, professionals i a la ciutadania en general. Aquestes propostes tenen l’objectiu de promoure la creativitat i trencar amb els estigmes que pateixen les persones que pateixen un problema de salut mental.

Taller d’art tèxtil II 

Dimarts, de 17 a 19h 

Taller introductori en la utilització de les fibres i els teixits per a la creació artística. Veurem les possibilitats que ens ofereixen els tints naturals i l’ecoprint. Aprendrem tècniques i tractaments superficials sobre teixits. Experimentarem amb les formes, les textures i el color. 

Taller de dansa 

Dimecres, de 17 a 19h 

Taller de dansa comunitària i cooperativa obert a la participació de totes les persones que tinguin ganes de moure el seu cos amb el qual, mitjançant la dansa i el moviment, es treballarà una creació conjunta amb diferents estils musicals. Aprendrem i construirem a través del llenguatge del moviment una coreografia col·lectiva que ens ajudi a expressar la força del treball comunitari i la potència de les capacitats individuals, algunes vegades desconegudes. Només cal tenir ganes de passar-ho bé gaudint de la música, del ball i del treball en grup. 

Parlem d’art? 

Dijous, de 16 a 17h 

Cada setmana en apropem a la mirada d’un o una artista. Parlarem de la seva obra, el seu context i les tècniques i metodologies que ha utilitzat en el procés creatiu. 

Taller experimental 

Dijous, de 17 a 19h 

Taller obert per treballar de forma lliure i desenvolupar la creativitat, experimentant amb diferents tècniques artístiques, potenciant que cada persona trobi un llenguatge propi. El treball multidisciplinari ens permet utilitzar recursos de disciplines com el dibuix, la pintura, l’escultura, la fotografia o el gravat, propiciant l’experimentació. El taller compta amb diferents recursos i materials. També podeu portar el vostre material i gaudir d’un espai compartit de treball.  

Activitats gratuïtes. Les places són limitades. 

Inscripcions + informació: parcsanitari.torrentsdart@sjd.es o whatsapp al 671 075 130 


Preu:

Gratuït

Lloc:


Organització: