Exposicions

Receptem còmics!

Fins el 9 de novembre

Mostra bibliogràfica amb la qual es vol donar a conèixer el potencial del còmic o novel·la gràfica com a eina d’informació i comunicació sobre temes sanitaris.

LAC: Cosmocasa

Del 7 de setembre al 28 de desembre

Cosmocasa és la proposta del Laboratori d’Art Comunitari (#LAC19) de Sant Boi. Enguany dedicat a les mares, àvies i cuidadores que des de l’inici de la humanitat s’han fet càrrec de la cura de les persones i de la llar. La casa i els seus espais fan descobrir que cada casa és un cosmos, un món personal. L’exposició mostra el treball des de la visió set dones artistes (Zita Rodrigues, Nien Boots, Helena Garcia Ulldemolins, Rosa Satoca, La Gàl.lia i Laura del Valle).

Pequeñas ventanas que cuentan historias ajenas o propias del día a día.

Fins el 15 de novembre

 

Una exposició fotogràfica d’imatges seleccionades del fons fotogràfic de l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) i la Fundació Musol, realitzades per professionals a Bolívia, Senegal i Guatemala, que ens endinsa en els efectes del canvi climàtic i mostra el gran impacte que aquest té en els països pobres. També dona a entendre les dificultats que hi ha per complir els objectius de desenvolupament sostenible recentment aprovats.

Hic situs est (Aquí descansa)

De l’ 1 de gener al 31 de desembre

Creences i rituals funeraris a l’antiga Roma.
La incògnita que la mort representa ha estat una de les majors preocupacions de les cultures del planeta i la cultura romana no era pas una excepció. L’exposició Hic situs est (Aquí descansa) vol apropar al públic l’altra cara de la societat romana, una molt més mística i supersticiosa. A la mostra anem veient la successió d’etapes que tant el difunt com els seus familiars havien de passar correctament fins a arribar a la necròpolis, la ciutat dels morts. A través d’un recorregut ple de fantasmes, supersticions i d’una gran varietat d’elements arqueològics veiem de quina manera es van enterrar els romans que habitaven Sant Boi i coneixem l’últim gran descobriment, un esclau romà que hem batejat amb el nom de Tideo.

Canvi climàtic i objectius de desenvolupament sostenible

De l’11 al 16 de  novembreUna exposició fotogràfica d’imatges seleccionades del fons fotogràfic de l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) i la Fundació Musol, realitzades per professionals a Bolívia, Senegal i Guatemala, que ens endinsa en els efectes del canvi climàtic i mostra el gran impacte que aquest té en els països pobres. També dona a entendre les dificultats que hi ha per complir els objectius de desenvolupament sostenible recentment aprovats.

L’Arxiu fa memòria (1988-2018)

Fins desembre

L’exposició vol recordar els 30 anys de treball de l’Arxiu Històric Municipal i la tasca realitzada de recuperació de la història i el patrimoni locals.