Exposicions

Bestiari: Històries continentals

Del 16 de gener al 29 de febrer

Aquesta exposició mostra els projectes de l’assignatura Fonaments de les arts de l’alumnat de 1er de Batxillerat de l’Institut Camps Blancs.

Des del simbolisme de cada bèstia, nois i noies es van situar en un continent i es van agrupar per poder construir una història, un mite a través de la mirada totèmica que representa la màscara de cada animal.

Exposició. Dreamers, no ens prengueu els somnis

Del 18 de gener al 7 de març

Una proposta expositiva que presenta diferents treballs artístics d’alumnes i ex alumnes de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Com a nous creadors i creadores que són, els artistes novells que participen en aquesta mostra es presenten com a éssers somiadors, que tot i tenir davant d’ells un present advers, no volen deixar de pensar en un futur millor a través de l’art.

Exposició. Una dècada de dibuix

Dissabte 18 de gener – Divendres 28 de febrer

 

Mostra de treballs de Roger Pérez i Cristina Ubero, professors de l’escola Villadelprat de Sant Boi, elaborats durant la darrera dècada.
Els dos il·lustradors van estudiar a l’Escola JOSO de Barcelona. A l’exposició es recullen cartells per a esdeveniments, il·lustracions per a publicacions, dissenys de personatges per a videojocs o sèries i pel·lícules d’animació, pàgines de còmic de projectes personals que estan a editorials franceses i treballs digitals.