Exposicions

Continents

Del 18 de maig a setembre

Continents és una exposició d’escultura i ceràmica de l’artista Xavier Masero. En aquesta instal·lació Masero ens recorda que durant mil·lennis el Mediterrani ha estat un camí de coneixement, cultura i migracions, en mestissatge perpetu. L’autor fa servir la cultura material que durant tot aquell temps va modular l’intercanvi entre pobles: sota les seves mans, les àmfores són transformades en miralls de les aigües que van solcar els vaixells que les transportaven. Inauguració: 18 de maig, a les 21 hores.

Inspirats en Brossa

Del 2 de maig al 31 de desembre

Amb motiu de l’Any Brossa, que commemora el centenari del seu naixement, reinterpretem Brossa. Exposició de l’obra pictòrica de Laia Masó inspirades en l’imaginari Brossa, i altres treballs que recreen obres de l’artista català.

A pie de Valla

De l’11 de juny al 10 de juliol

 

Exposició fotogràfica A pie de Valla, del fotoperiodista José Antonio Sempere, a càrrec de Sindicalistes Solidaris.

En el Marc de la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades

Hic situs est (Aquí descansa)

De l’ 1 de gener al 31 de desembre

Creences i rituals funeraris a l’antiga Roma.
La incògnita que la mort representa ha estat una de les majors preocupacions de les cultures del planeta i la cultura romana no era pas una excepció. L’exposició Hic situs est (Aquí descansa) vol apropar al públic l’altra cara de la societat romana, una molt més mística i supersticiosa. A la mostra anem veient la successió d’etapes que tant el difunt com els seus familiars havien de passar correctament fins a arribar a la necròpolis, la ciutat dels morts. A través d’un recorregut ple de fantasmes, supersticions i d’una gran varietat d’elements arqueològics veiem de quina manera es van enterrar els romans que habitaven Sant Boi i coneixem l’últim gran descobriment, un esclau romà que hem batejat amb el nom de Tideo.

Cosmos. Art alienígena

Del 16 de març al 27 de juliol

Una proposta d’art contemporani adreçada als infants, que ens parla de com el Cosmos ens afecta i determina com a persones. Posa especial atenció al paper que moltes dones van tenir en el seu descobriment foren silenciades i invisibilitzades, com en tants altres camps de la ciència.

Cosmos és la segona producció del CCCA dedicada als infants. Una proposta on podreu veure 250 aliens fets pels alumnes de les escoles de Sant Boi. La mostra ha comptat amb la col·laboració de Jaume Plensa, Robert Llimós o Eulàlia Valldosera, entre altres artistes.