Exposicions

Fotografia Humanitària Luis Valtueña

Del 2 al 15 de març

Exposició de les obres de la XXII edició del Premi de Fotografia Humanitària Luis Valtueña, de l’ONG Médicos del Mundo. Aquest concurs de fotografia té l’objectiu de fomentar la fotografia de denúncia i de testimoni, i oferir una visió documentalista d’àmbit humanitari.

Exposició. S’ha escrit un crim.

Del 17 al 31 de març

Una exposició en la qual, sota el símbol d’una lupa o d’una pistola, tothom troba històries on es plantegen casos misteriosos, es descobreixen els culpables o els innocents de casa cas. Diuen que, quan s’escriu un crim, no sempre s’arriba a resoldre tot i a vegades hi ha algun fil que s’escapa… És una producció del Consell català de lectura infantil i juvenil.

La dona santboiana davant i darrere de la càmera

Del 5 de març al 5 d’abril

L’exposició vol mostrar el paper de la dona en el món actual des de tots els punts de vista i els canvis de rol que ha tingut al llarg del temps.

La inauguració tindrà lloc el 6 de març, a les 19 hores.

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Exposició. Aigua.

Del 22 de març al 27 de juliol

Aigua és una exposició d’art contemporani pensada per tota la família composta per obres d’artistes locals, nacionals i internacionals. Les peces estaran al costat d’obres realitzades per nens i nenes de Sant Boi. A la mostra s’hi podran trobar jocs d’aigua infantils, platges 2.0 i una estació subaquàtica. Art i diversió per a tothom!

Exposició NIU

Del 5 de març al 24 d’abril

Una proposta de l’artista santboiana Alicia Consul. Una visió femenina de l’art a través del viatge interior de l’autora. Ella explica que l’exposició vol mostrar la necessitat “endinsar-me, nedar en els rius més profunds, explorar el cos i l’ànima com una sola cosa, desfilar el cabdell d’herència femenina, destruir els fonaments sota els meus peus per a, a poc a poc, branqueta a branqueta, anar reconstruint i reconeixent per a crear en mi mateixa el meu niu”.

En acabar l’ESO

Del 17 de febrer al 17 de març

Exposició en què es recullen les diferents possibilitats formatives per als nois i les noies que finalitzen els estudis secundaris obligatoris: batxillerat, cicles de formació professional, d’arts plàstiques i disseny o d’esports, proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà, programes de formació i inserció (PFI), cursos d’idiomes i altres ofertes de formació no reglada. Com en altres edicions de la mostra, s’ofereixen visites guiades d’orientació acadèmica per a alumnes de 4t d’ESO.