Plusquamperfet

14.01.23 al 19.03.23

Plusquamperfet consisteix en un temps verbal utilitzat per expressar accions ja passades en el passat. Aquesta exposició rep aquest nom perquè està plena de peces que d’alguna manera potser ja estaven fetes abans de crear-se o fins i tot abans de concebre’s.

Eduard Ruiz (Sant Boi de Llobregat, 1990) Investiga les relacions entre el territori i les formes que el defineixen, mapes, paisatges que apareixen en els bitllets, passaports i elements trobats en ell com a objectes oblidats i espècies de vegetació amagades. Buscant establir un pont entre l’espai i les polítiques que condicionen el comportament humà. Una característica en els treballs d’Eduard és l’ús de materials considerats banals, als quals elimina el seu significat convencional i aconsegueix que allò que estava destinat a un ús específic es pugui considerar una obra autònoma.

En aquesta exposició a la Sala Magna del Can Castells Centre d’Art, es presenten una selecció de peces com ha resultat d’una recerca sobre els objectes i la percepció del temps, resseguint llenguatges com l’escultura, la pintura i la instal·lació.

Organització: Can Castells Centre d’Art

Lloc: Sala Magna – Can Castells Centre d’Art