Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Exposició: Els darrers dies de la República

Dijous 4 de juliol - Dijous 12 de setembre

2€

L’exposició recull els esdeveniments més importants dels últims dies de la Guerra Civil. Amb la derrota republicana a la Batalla de l’Ebre al novembre de 1938, l’ofensiva final sobre Catalunya era imminent.

El 26 de gener, el mateix dia en que Barcelona era ocupada per l’exercit franquista, el Govern de la Generalitat, que ja es trobava de cami a la frontera, decidia expatriar a Ginebra part del patrimoni català.

A principis de febrer les tropes franquistes tancaven la frontera amb França i a finals de març Madrid es rendia. Rovira i Virgili, a “Els darrers dies de la Catalunya republicana”: ” “En el día de hoy, cautivo y desarmado el Ejército Rojo, han alcanzado las tropas nacionales los últimos objetivos militares. La guerra ha terminado” El generalísimo Franco. Burgos, 1 de abril de 1939″”.

Detalls

Inici:
Dijous 4 de juliol
Finalització:
Dijous 12 de setembre
Preu:
2€
Opcions preu:
El tiquet 3 x 1 dona accés als 3 espais museístics: 3 € Descomptes: 50%: estudiants, persones d'entitats culturals i associacions socioculturals i professionals Entrada gratuïta: Tots els primers diumenges de mes, menors de 12 anys, majors de 65 anys i `persones de l'ICOM
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Museu-Can Barraquer
Carrer del Pont, 7
Sant Boi de Llobregat, Barcelona 8830
+ Mapa de Google
Web:
http://www.museusantboi.cat/es/