Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

HEKO RAPSOLO i TELLEZ I KULE al Club Elias de Cal Ninyo

26 de maig de 2023 , 21.00h 23.00h

HEKO RAPSOLO

Heko Rapsolo és un artista nascut a Barcelona, on va residir fins als 12 anys per després mudar-se a Sevilla, per això el seu accent característic.

Un cop a Sevilla i ja evolucionant el seu estil, va començar a les primeres batalles a Rio el que donaria el seu pas a la seva inscripció en altres competicions de galls en què mostraria les seves habilitats com a improvisador, demostrant xuleria, frescor i donant com a resultat el títol de co-campió de les batalles de Smoking Paper. Actualment treballa al seu projecte EXODO, 12 temes que estan veient la llum al llarg del 2023.

TELLEZ I KULE

Tellez i Kule són dos artistas joves urbans del barri del Guinardó de Barcelona presentats com a duet (Tellez x Kule). El rap és el seu principal gènere musical amb estils propis i diferenciadors de cadascú. Amb més de cinc anys a la cultura del hip-hop, i amb algunes actuacions en directe, la seva proposta sobre l’escenari no vol deixar indiferent a ningú, amb crítica, sentiment, mètrica i caràcter únic per vibrar i fer vibrar. El rap del barri del Guinardó arriba en forma de dupla als escenaris per transmetre la cultura del hip-hop.

Entrades anticipades 6 €


Preu:

8€

Lloc:

Joan Bardina, 43
Sant Boi de Llobregat,Barcelona08830Spain

Organització: