Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Concert. Raquel Lúa

9 de setembre de 2023 , 20.00h

Raquel Lúa és cantant, autora, lletrista i compositora i el seu projecte musical es basa en la sensibilitat, el tacte i el bon gust a l’hora d’interpretar cada nota.

La seva veu melismàtica i virtuosa, juntament amb lletres poètiques carregades de literatura, són els trets distintius del seu estil. Les precises i treballades harmonies de les seves cançons transporten l’espectador a l’essència de cada gènere musical que interpreta.

Les seves influències provinents del fado, el flamenc i la música d’autor situen la seva música dins del camp de la música mediterrània o folk. La seva meravellosa veu acompanya unes lletres plenes de poesia i profunditat. Aquesta alquímia és el tret distintiu del seu estil.

Té tres treballs publicats i s’obre camí en el panorama musical amb més de 300 concerts a l’esquena. En el seu àlbum “A caballo”, a mig camí entre els estils folk en els quals ja s’havia desenvolupat anteriorment, com la chacarera, aquest nou àlbum s’obre a altres estils més electrònics i territoris inexplorats fins ara, aportant així frescor i novetat respecte als seus treballs anteriors.

Altaveu Frontera

MÉS INFORMACIÓ ALTAVEU


Preu:

Gratuït

Lloc:

Pl. Ajuntament
Sant Boi de Llobregat,08830Espanya

Organització: