Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Concert. Ros

9 de setembre de 2023 , 21.00h

Ros és el nou projecte del músic santboià Ricard Ros i Roig i centrat en la tradició musical catalana i en la seva cornamusa, el sac de gemecs. 

Amb l’experiència dels grups “RIU” i “Qui hi ha?”, amb qui ha creat i gravat set discos, el flautista i sacaire arrenca el seu projecte més personal a cavall de la tradició i la modernitat. 

El repertori es nodreix de noves composicions i de peces tradicionals de sac de gemecs. 

Les noves composicions de ROS, lliures i arrelades a la tradició, posen al centre la nostra cornamusa. El sac de gemecs s’acompanya de sintetitzadors i caixes de ritmes, així com d’altres instruments de la tradició com el violí, la guitarra i la veu. 

Presenta un directe amb 5 músics en escena que interpreten les peces de I’EP de ROS, amb un repertori que combinarà peces d’autoria pròpia i cançons i melodies tradicionals amb beats actuals. La música va acompanyada d’un espectacle de llums i visuals que ens evoquen i endinsen dins un ambient potent i innovador. 

L’espectacle és de tall modern arrelat a la tradició gràcies a la combinació dels instruments tradicionals i a la modernitat del so dels sintetitzadors, les llums i les visuals.

Ros neix amb ganes d’apropar les melodies tradicionals a nous públics, de construir ponts amb diferents estils i instruments musicals i per a compartir, amb les i els músics i el públic el poder transformador de la música en directe. 

MÉS INFORMACIÓ ALTAVEU


Preu:

Gratuït

Lloc:

Pl. Ajuntament
Sant Boi de Llobregat,08830Espanya

Organització: