Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Ludoteca d’Estiu als Barris 2023. Centre

Dijous 13 de juliol , 17.00h 20.00h

*CANVI D’UBICACIÓ
La ubicació definitiva per aquesta activitat passa a ser: Rambla de Rafael Casanova.

Aquest estiu la Ludoteca l’Olivera es desplaça als diferents barris de Sant Boi amb activitats per a famílies i infants de totes les edats. Cada dijous trobareu diferents propostes lúdiques i educatives pensades per afavorir el joc en família i la llibertat dels infants, l’experimentació i la creativitat. No us ho perdeu!!

  • Espai de joc lliure i creatiu. Espai de joc lliure on el públic familiar podrà gaudir d’una bona estona de joc. Amb materials nobles i sostenibles es crearan escenaris bonics i adaptats a les necessitats reals de joc i moviment dels infants. Espai per nadons, joc simbòlic, de psicomotricitat, textures formes i colors,… Per a infants de 0 a 12 anys. A càrrec de Tata Inti.
  • Espai de construcció i cúpula de Leonardo. Proposta lúdica i creativa que combina la història, les habilitats espacials i la cooperació a partir d’elements de construcció principalment amb materials no estructurats. A càrrec de Tata Inti. Per a infants de 2 a 12 anys.
  • Espai de construcció amb Kapla gegant. Joc universal de construcció que desperta la creativitat dels infants i les seves famílies. Per a infants de 2 a 12 anys. A càrrec de Labcreatiu.
  • Espai d’experimentació amb aigua. Racó per remullar-se una mica, fer transvasaments i jugar amb aigua en família. Per a totes les edats. A càrrec de Tata Inti.

Preu:

Gratuït

Lloc:

Rambla de Rafael Casanova


Organització: