Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Espectacle de dansa contemporània. “Maths Dance”

13 d'abril de 2023 , 12.00h

Els jardins de Can Castells Centre d’Art ( CCCA ) viuran el pròxim 13 d’abril, a les 12 hores, un excepcional espectacle d’art contemporani. ‘Maths Dance’ proposa un diàleg en forma de ‘jam session’ entre els llenguatges creatius de la dansa i les arts plàstiques, protagonitzat per alumnes de tres centres universitaris de Barcelona, València i Mèxic. La proposta està vinculada amb l’exposició ‘MAT3S’ del CCCA, un punt de contacte sorprenent i divertit amb el món de les matemàtiques.

L’espectacle porta així a Sant Boi el Projecte Triangulus, un ‘stage’ d’experimentació artística de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (UB) amb la participació d’estudiants del Conservatori Superior de Dansa de València Nacho Duato i de l’ Escuela de Danza de la Benemérita Universidad Autónoma de Puebla (Mèxic).

A ‘Maths Dance’ participaran alumnes de totes tres institucions que interrelacionen el seu treball i les seves disciplines artístiques, en aquest cas al voltant de l’exposició MAT3S i d’una peça musical que el professorat de l’Escola Municipal de Música Blai Net ha coproduït.

Fins al proper mes de juny, l’exposició MAT3S convida el públic familiar a Can Castell Centre d’Art per conèixer una versió gens avorrida de les matemàtiques, tot explorant la seva relació amb l’art i jugant amb la perspectiva, la geometria, l’òptica o la música. Entre els elements de l’exposició hi ha un cal·lidoscopi gegant.

Un enregistrament de l’espectacle ‘Maths Dance’ en format vídeo s’incorporarà als continguts de l’exposició.


Preu:

Gratuït

Lloc:

Carrer de Lluís Castells, 16
Sant Boi de Llobregat,08830Spain

Organització: