Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Conferències d’estiu. El tèxtil, una activitat femenina

7 de juliol de 2023 , 19.00h

Els inicis de la tecnologia humana els hem anar a buscar a la prehistòria, i es basa en la habilitat manual, eren necessàries mans destres per posar en practica allò que el pensament ha ideat per millorar la vida de la comunitat, ja des de els inicis de la hominització.

Les dones van desenvolupar la seva pròpia tecnologia, el tèxtil, participant, activament, en la evolució humana. Farem un recorregut per la evolució d’aquest tecnologia, fins als nostres dies.

A càrrec de la Maria Lledó Barreda i Casanova.

Arqueòloga, màster Estudis sobre les Dones, directora del Museu de Sant Boi i presidenta de la Rutlla

Tornen a Sant Boi de Llobregat les conferències d’estiu més “refrescants” i que ens ajuden a saber més coses de la mà dels millors especialistes.

Una oportunitat única per ampliar els nostres coneixements -i la nostra cultura- sobre temàtiques que ens afecten directament o que són molt interessants i desconegudes.

Ornitologia, història dels camins, la intel·ligència artificial, la història dels tèxtil com activitat femenina en l’antiguitat, poesia eròtica de l’època egípcia i l’art d’algunes de les millors pintores seran els temes d’aquestes conferències.

Totes les conferències es celebraran durant 6 setmanes en la sala d’actes del Museu de Sant Boi (Carrer del Pont, 7).

Aforament limitat.


Preu:

Gratuït

Lloc:

Carrer del Pont, 7
Sant Boi de Llobregat,Barcelona8830
Visualitza el lloc web de Recinte

Organització: