Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Espectacle infantil. Ada Lovelace i el Silici. La màgia de les matemàtiques

Divendres 16 de febrer , 18.00h 19.00h

Ada Lovelace és considerada la primera programadora informàtica de la història, creant el primer algoritme informàtic que es coneix. Vols saber més sobre aquesta matemàtica pionera?

Activitat del programa La Tecnòloga per a commemorar el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència.

A càrrec de la Cia Aida Ivars.

Destinada a públic familiar.

Comencem l’any 2024 amb noves activitats i formacions organitzades pel Centre de Recursos i Documentació de les Dones.
A la  programació, trobareu nous  tallers d’habilitats socials i creixement personal, formacions presencials i en línia, teatre familiar, entre altres.  Continuarem també amb el club de lectura feminista amb nous títols per seguir reivindicant la veu de les dones escriptores de tots els temps. Les activitats compten amb 2 places reservades per a dones amb diversitat funcional i un servei de guarda d’infants a partir de 3 anys.
El servei de guarda s’ofereix per a infants a partir de 3 anys. Cal fer una sol·licitud prèvia amb una antelació mínima de 48 h correu electrònic: crdones@santboi.cat. El servei s’oferirà només quan hi hagi un mínim de 4 infants.
El Centre de Recursos i Documentació de les Dones és un servei municipal que potencia la promoció de les dones a través de serveis especialitzats, del SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), d’activitats en clau de gènere i d’un fons documental.

PROGRAMACIÓ

Places limitades. Accés per ordre d’inscripció. INSCRIPCIONS


Preu:

Gratuït

Lloc:

Joan Bardina, 44
Sant Boi de Llobregat,Barcelona08830
+ Mapa de Google

Organització: